Buckingham 2016

End of summer pictures of garden taken of project that was completed at the beginning of May , designed by Mark Langford.
A very busy crowded garden before was inherited by the current owners, they were looking to add something more contemporary in keeping with the house.
They wanted to make the most of the different levels within the garden and try to create more privacy from the neighbours.
Although the planting has only just gone in, you can start to see that it surround all the separate seating areas and provides colour and contrast to the hand landscaping areas.
The paving used was a sliver grey granite with a bush hammered finish, the same paving was used as a coping on the rendered walls.
Cedar cladding to the boundary was built to give privacy and to add that contemporary look.

A small garden that gives pleasure to all of the family.